Basecamp Challange

Het meest complete dagprogramma (groepsarrangement 20 pers.), dat je bij ons kunt boeken: mountainbiken, muurklimmen, kratklimmen, boogschieten, kompaskoers met outdoortriviant, koffie/vlaai en lunch.

Koffie/vlaai (bij aankomst) en een lunch.

Een leuk en gezellig programma voor bedrijven, families, vriendenclubs en scholen.

De opzet is als een sportieve competitie. Op het eind van de dag volgt een prijsuitreiking (met medailles).

ACTIVITEITEN

Mountainbiken, boogschieten, kratklimmen, muurklimmen, kompaskoersschieten met outdoortriviant.

PROGRAMMA

Vanaf 10.00 uur ontvangst op OSSA basecamp met koffie en Limburgse vlaai. Na een korte uitleg en instructie begint een helft van de groep met de mountainbike-tocht door de Linnerheide en het Bergerbos. We houden rekening met de conditie van de deelnemers en in principe kan iedereen die gezond is, meedoen.

De andere helft van de groep begint met boogschieten, muurklimmen en kratklimmen. Het maakt niet uit of je de activiteiten nog nooit hebt gedaan; bij alle activiteiten is er vooraf een instructie.

Na het ochtendprogramma volgt de gezamenlijke lunch (12.30 – 13.30 uur) (koffie, thee, jus d’orange, kaas en ham broodjes) op het basecamp terras.

Na de lunch wisselen de groepen. De mountainbikers gaan boogschieten, muurklimmen en kratklimmen en omgedraaid.

Als beide groepen klaar zijn begint de laatste opdracht: het zoeken van een cache op kompaskoers. Als je deze cache vindt begint automatisch de outdoortriviant.

AFSLUITING

Om ca. 17.00 uur volgt de (dames/heren) prijsuitreiking. Na afloop kan men gezellig nababbelen aan de bar of op het terras.

Op het terras is een grote, overdekte open haard met zitplaatsen rondom.

De OSSA basecamp challenge is gebaseerd op een deelname van 20 personen. Incl. koffie/vlaai, picknick-lunch, medailles, instructie/ begeleiding door OSSA- instructeurs, alle activiteiten en materialen.

Bij grotere groepen krijg je een extra groepskorting.