Basecamp GPS

Een voordelig en compleet dagprogramma met GPStocht en instructie.

Incl. ontvangst met koffie en Limb. vlaai, lunch (koffie/thee, jus d’orange, broodje ham en broodje kaas).

Actief en “lekker buiten” programma, bovendien leer je omgaan met de GPS. Geschikt voor families, bedrijven, vriendenclubs, (sport)scholen.

Opzet ook als sportieve interactie met competitie-element. Prijsuitreiking met medailles.

ACTIVITEITEN

GPS-tocht en geocache, muurklimmen, boogschieten.

PROGRAMMA

Vanaf 10.00 uur ontvangst op OSSA basecamp met koffie en Limburgse vlaai.

Na een korte uitleg en instructie begint een helft van de groep met de GPS-tocht door de Linnerheide en het Bergerbos. Voor de tocht krijg je een uitgebreide instructie over het werken met de GPS. Zorg voor stevige (wandel)schoenen, want de route loopt over paden en door het bos.

De andere helft van de groep begint met boogschieten en muurklimmen.

Na het ochtendprogramma volgt de gezamenlijke lunch (12.30 – 13.30 uur) (koffie, thee, jus d’orange, kaas en ham broodjes) op het basecamp terras.

Na de lunch wisselen de groepen. De GPS-ers gaan boogschieten en muurklimmen en omgedraaid gaan de boogschutters gps-en.

Als beide groepen klaar zijn begint de laatste opdracht: het zoeken van een cache op kompaskoers. Als je deze cache vindt begint automatisch de outdoortriviant.

AFSLUITING

Om ca. 16.00 uur volgt de (dames/heren) prijsuitreiking. Na afloop kan men gezellig nababbelen aan de bar of op het terras.

Op het terras is een grote, overdekte open haard met zitplaatsen rondom.

De OSSA basecamp GPS is gebaseerd op een deelname van 20 personen. Incl. koffie/vlaai, picknick-lunch, medailles, instructie/ begeleiding door OSSA- instructeurs, alle activiteiten en materialen.

Bij minder dan 20 personen volgt een toeslag (afhankelijk van het aantal personen).

Bij grotere groepen krijg je een extra groepskorting.